La programació estable de música

La Casa de la Música
La Casa de la Música Popular és, en essència un conjunt d’activitats, programes i accions per a dinamitzar la música popular. És també un model de relació entre l’ens públic i el privat; un projecte compartit per la Direcció de Cultura de l'Ajuntament de Mataró, l'Institut Català de les Indústries Culturals de la Generalitat de Catalunya i Visualsonora.

drac  

La Setmana de Música Antiga
La Setmana de la Música Antiga compta amb més de trenta edicions i té com que a objectiu donar a conèixer la música del barroc a través de concerts i formació complementària. Amb la Setmana de Música Antiga apropem el públic als repertoris musicals del barroc en els espais mataronins més adequats i possibles. Normalment té lloc el mes de novembre, podeu consultar la programació a l'agenda cultural.

drac  

El Festival Internacional d'Orgue
L'orgue de la Basílica de Santa Maria de Mataró, obrat per l'orguener Gaietà Estadella, va ser inaugurat el 25 de juliol de 1927 i és l'únic de tot Catalunya que es pot visitar per dins. Per potenciar-ne el seu coneixement organitzem el Festival Internacional d'Orgue amb la celebració de concerts, tallers, audicions i visites guiades. El Festival s'organitza amb la complicitat de la Basílica de Santa Maria i amb l'organista mataroní de renom internacional Raúl Prieto.
www.fiorgue.com

drac Pere Masramon ©

Nits a Torre Llauder
El descobriment de la vil·la romana de Torre Llauder l'any 1961 assenyala una fita transcendent en la història de l'arqueologia mataronina i catalana del segle XX. Torre Llauder és un dels jaciments romans més destacats del país. En aquest entorn privilegiat realitzem el cicle de jazz Nits a Torre Llauder on programem un període estival alguns dels grans noms del panorama jazzístic català i internacional del moment amb la complicitat de Fabrés Produccions Mataró.

drac Sergio Ruiz ©

La música clàssica
De la mà del Foment Mataroní, la programació estable de música clàssica inclou òperes, sarsueles, concerts de cambra, etc. La programació es pot consultar a l'agenda i a través de
www.matarofoment.org

Direcció de Cultura
c. de Sant Josep, 9
08302 Mataró
tel. 937 582 361
cultura@ajmataro.cat

Horari d’atenció al públic i venda d’entrades:
de dilluns a divendres, de 9 a 14 h;
de dimecres a divendres,
de 18 a 20 h