• Portada >
  • Agenda >
  • S’obren les bases del VI Concurs de Microrelats de la Biblioteca Antoni Comas

Notícia

S’obren les bases del VI Concurs de Microrelats de la Biblioteca Antoni Comas

La llibreta de l'any passat

La Biblioteca Antoni Comas de Mataró posa en marxa el VI concurs de microrelats amb l’objectiu de fomentar, mitjançant una proposta de creació literària, els valors, els espais, les activitats i els serveis que tenen lloc a la biblioteca mataronina.

Els microrelats, que en cap cas poden excedir els 500 caràcters (inclosos els espais en blanc), han de ser originals, inèdits i han de recrear situacions on la biblioteca Antoni Comas sigui un element imprescindible per a la trama, ja sigui perquè els protagonistes hi fan al·lusions, o bé perquè la trama es desenvolupa en els espais de la biblioteca.

Els membres del jurat, format per cinc treballadors de les Biblioteques de Mataró, tindran en compte per seleccionar el relat guanyador: l’originalitat, la creativitat argumental, la capacitat d’impacte del relat i la idoneïtat d’incorporar elements i espais identificatius de la biblioteca mataronina.

El premi del concurs consisteix en la publicació del microrelat guanyador a la contraportada de la llibreta que es publicarà el febrer de 2020 juntament amb una il·lustració sobre l’escrit guanyador realitzada per un il·lustrador o dissenyador gràfic.

Les propostes es poden presentar a partir de divendres 13 de setembre fins al divendres 15 de novembre.

Consulteu les bases en l'enllaç adjunt.

 
S’obren les bases del VI Concurs de Microrelats de la Biblioteca Antoni Comas
Data publicació: 13.09.2019