• Portada >
  • Agenda >
  • La creació audiovisual mataronina es reuneix al 8è Mercat del Film

Notícia

La creació audiovisual mataronina es reuneix al 8è Mercat del Film

cartell

Els dies 18, 19 i 20 d’octubre se celebra la 8a edició del Mercat del Film, organitzat pel M|A|C i Hotel Elèctric. Una vegada més a Can Gassol es podrà constatar el bon moment que viu la creació audiovisual local amb projeccions d’una trentena de films amb diferents formats.

El Mercat s’obrirà divendres 18 d’octubre a les 20 h amb la projecció de Bu San (Good Bye, Dragon Inn) 2003 de Tsai Ming-liang. Aquest director taiwanès va guanyar el Lleó d’Or de la Mostra de Venècia l’any 1994 per “Vive l'amour”. A continuació hi haurà una conversa amb Vicent Fibla, músic i director del festival Eufònic i coautor, amb Miguel “Arbol” Marín, d’una banda sonora imaginària que van fer inspirant-se amb la pel·lícula de Tsai Ming-liang. Els assistents podran escoltar fragments comentats de la creació de Fibla i Marín, dues eminències de la música electrònica.

El gruix de la programació del Mercat del Film Vol.8 serà dissabte 19 d’octubre.  A partir de les 18.30 h es projectaran 30 projectes de factura mataronina en diferents formats. S’hi veuran curtmetratges, peces de vídeoart, documentals, tràilers, espots publicitaris, videoclips, vídeos de ficció, entre d’altres, tots ells de curta durada. 

El Mercat del Film Vol. 7 es clourà diumenge 20 d’octubre a les 18 h veient “Revela't, la mirada rebel” del mataroní Jacint Fornols. Aquest documental mostra des de dins una mirada del festival de fotografia analògica contemporània de Vilassar de Dalt i Barcelona, “Revela’t”. L’autor parlarà a continuació sobre el documental, juntament amb Pep Minguez i Glòria Peruga,  organitzadors del Festival Revela’t.

Tota la programació del Mercat del Film Vol.8 és gratuïta.

 
La creació audiovisual mataronina es reuneix al 8è Mercat del Film
Data publicació: 15.10.2019