• Portada >
  • Agenda >
  • La Biblioteca Pompeu Fabra, a punt per a la 2a edició del repte de lectura

Notícia

La Biblioteca Pompeu Fabra, a punt per a la 2a edició del repte de lectura

zona de lectura

La Biblioteca Pompeu Fabra organitza un nou repte de lectura, Basar dels contes. Aquesta és una activitat infantil i familiar de foment de la lectura, adreçada a nens i nenes de 5 a 7 anys i de 8 a 11 anys que se celebrarà del 27 de juny al 19 de juliol. L’activitat consisteix a proposar lectures fresques per a l’estiu i despertar la faceta més artística i creativa mentre es passa una bona estona a la biblioteca. 

Tot basar, i el de contes també, s’omple d’aromes, de tastets, de teles i de sorpreses. Els infants participants i les seves famílies hauran d’anar superant els reptes i les activitats que la biblioteca els hi proposarà per tal d’omplir, cada setmana, la llibreta del basar dels contes i, aconseguir així, la sorpresa del basar.

La biblioteca convidarà als participants a activitats tan diverses com construir uns binocles, un punt de llibre original i una vareta màgica per demanar desitjos. Ens acompanyaran al Basar dels contes els personatges de la Valentina, en Gènius, en Play-Me i en Bit,  els quatre amics de la biblioteca misteriosa Gènius.

Els interessats es poden inscriure del 3 al 27 de juny a la biblioteca. Les places són limitades.
La Biblioteca Pompeu Fabra, a punt per a la 2a edició del repte de lectura
Data publicació: 30.05.2019