• Portada >
  • Agenda >
  • Darrers dies per a participar al 4t Concurs de Microteatre

Notícia | Arts escèniques

Darrers dies per a participar al 4t Concurs de Microteatre

Microteatre mataró

La Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró ha publicat les bases de participació al 4t Concurs Microteatre Mataró que es durà a terme els dies 29 i 30 de novembre de 2019 a espais emblemàtics de la ciutat.

Les bases que regulen el concurs estableixen que s’hi poden presentar persones majors de 16 anys de forma individual o col·lectiva. La data màxima de lliurament de les propostes és el 20 de setembre de 2019 a les 14 h i s’haurà d’efectuar a la seu de la Direcció de Cultura de Mataró (c. de Sant Josep, 9).

El jurat que seleccionarà les obres a representar estarà format per tres persones de relleu en l’àmbit de les arts escèniques. Les obres participants, horaris i espais es faran públiques el dia 11 d’octubre de 2019.

S’atorgaran 3 premis de votació popular entre totes les obres representades. El primer premi és de 300 euros, el segon premi de 200 euros i el tercer premi de 100 euros.

El públic podrà accedir lliurement a tots els espectacles i podrà votar la qualitat dels espectacles, tot decidint amb els seus vots els premis a través de les butlletes de participació que podran dipositar a les capses que trobaran a cada espai d’actuació.

Les obres guanyadores del primer, segon i tercer premi de la darrera edició van ser Terra gràvida de Gemma Gutiérrez, Relacions de parella de Santi Clavell i Muntaner 666 de Núria Peix, respectivament.

Podeu consultar les bases completes a l'enllaç adjunt situat a la dreta de la notícia
Darrers dies per a participar al 4t Concurs de Microteatre
Data publicació: 17.09.2019