• Portada >
  • Agenda >
  • 120 infants participen a la “Supernit a les biblioteques” a Mataró

Notícia

120 infants participen a la “Supernit a les biblioteques” a Mataró

imatge de l'activitat

La Biblioteca Pompeu Fabra i la Biblioteca Antoni Comas van tornar a cooraganitzar la “Supernit a les Biblioteques” amb la participació de 120 infants i els seus acompanyants. Per segon any consecutiu, la Supernit a les biblioteques ha estat tot un èxit de participació. 18.000 súpers i les seves famílies han participat en aquesta activitat, que s’ha celebrat en 270 biblioteques públiques de 216 municipis de tot Catalunya. Aquesta iniciativa s’emmarca en la col·laboració entre el Super3, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i les biblioteques públiques municipals.   

Els súpers que han participat en la Supernit han anat a la seva biblioteca amb les orelles èlfiques que han après a fer als tallers previs que han organitzat les mateixes biblioteques o al tutorial disponible també a super3.cat, i que els han ajudat a derrotar els plans malvats del Senyor de les Ombres que tenia aterrits la Nenúfar, la Matoll i la resta de la família del Super3. Així, la màgia positiva dels súpers, repartits per les biblioteques públiques de tot Catalunya, ha fet possible que tots els malvats retornin a les pàgines dels llibres robats de les biblioteques, d’on no havien d’haver sortit mai.

Aquesta activitat té com a objectiu promoure la lectura i les biblioteques públiques entre el públic infantil. La Supernit vol fer arribar als més petits la importància i el poder de la lectura i introduir la figura del llibre en les històries televisives dirigides al públic infantil. Per fer-ho, el Super3 ha ideat novament una aventura multitudinària, simultània i transmèdia per tot el territori, en què els nens i les nenes participants han hagut d’ajudar la família del Super3 a posar fi al pla malèfic del Senyor Pla.

 
120 infants participen a la “Supernit a les biblioteques” a Mataró
Data publicació: 03.06.2019