Convocatòria

Vols participar al Mercat del Film Vol.8?

imatge bobines mercat del film vol5

Del 16 al 18 d'octubre se celebrarà a Can Gassol la vuitena edició del Mercat del Film. Aquesta és una jornada de projeccions al voltant del cinema i l’audiovisual que va néixer amb la voluntat de convertir-se en punt de trobada dels creadors audiovisuals locals. Ja s’ha obert el període de convocatòria per participar en aquesta vuitena edició.

Es busquen peces de tots els gèneres de ficció i no ficció (curtmetratges, videoart, videoclips, documentals, anuncis, etc.) de màxim 15 minuts de durada i realitzats o produïts a Mataró. La data límit per presentar els treballs videogràfics és el 20 de setembre.

A la passada edició es van projectar projectes de factura mataronina en diferents formats: websèries, videoclips, curts de ficció, documentals, vídeos de publicitat, entre d’altres, que va permetre copsar el moment actual de la producció local.

El Mercat del Film Vol.8 està organitzat conjuntament per l’associació Hotel Elèctric i el M|A|C de la Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró.

Les bases es poden consultar en l’enllaç adjunt.

Organitzen: Hotel Elèctric i M|A|C Mataró Art Contemporani
Convocatòria
Vols participar al Mercat del Film Vol.8?
Mataró