Concert espectacle

Mataró Flamenca

fragment del cartell

Recital musical a càrrec del cantaor Juanfran Carrasco i el guitarrista Rubén Lara. Presenta Rafael Ángel Acedo.

 

JUANFRAN CARRASCO
El jove cantaor extremeny se sent atret pel flamenc des de molt aviat, i comença a cantar en reunions familiars des dels 5 anys. La seva marxa professional pot dir que s'inicia als 15 anys, amb la seva participació al programa 'Duende Flamenco' de la televisió autonòmica d'Extremadura.
Als 17 anys decideix mudar-se a Sevilla per ingressar com alumne a la Fundació Cristina Heeren, rebent classes de mestres com "José de la Tomasa", "Calixto Sánchez" o Julián Estrada .. Després d'un primer curs a l'acadèmia molt prolífic, es fa amb el primer premi de l'concurs de la Diputació de Badajoz, el que li val per obtenir una beca i seguir cursant els seus estudis a la Fundació.
A partir d'aquí recorre ja festivals, penyes i tablaos com una de les joves figures de l'canti, destacant les seves participacions al tablao Los Gallos de Sevilla o Casa Pates de Madrid, entre d'altres.

 

RUBÉN LARA
És un jove guitarrista procedent de Màlaga. La seva especialitat és el flamenc, en concret, guitarrista d'acompanyament.
Malgrat la seva curta edat, amb 25 anys ja ha tocat amb artistes de la talla de Manuel de los Rios Núñez, "El Pititi", Antonio de Canillas, Gitanillo de Vélez o el Canela de Sant Roque, entre d'altres. En l'actualitat és el guitarrista habitual de Perico "Panyero", Paqui Rios i Luisa Muñoz.

 

Podeu comprar les entrades anticipadament a eventbrite.es, al gimnàs Antonio Campoy o bé fer la reserva per Whatsapp als números 685131673 o 658900715

Organitza: Cita Flamenca
Concert espectacle
Mataró Flamenca
Divendres 24 de gener de 2020
21 h
Casal L'Aliança
18 euros / 15 euros anticipada