• Portada >
  • Agenda >
  • Les llengües dels catalans. Les llengües de Mataró

Exposició

Les llengües dels catalans. Les llengües de Mataró

Les llengües dels catalans. Les llengües de Mataró

L'exposició vol mostrar la diversitat que conforma el nostre patrimoni lingüístic, que resulta de la diversitat de procedències d'arreu del món de les persones que s'han establert al nostre país. I, d'entre les seves aportacions, cal destacar-ne les llengües que parlen. Aquesta diversitat lingüística és una riquesa que es vol mostrar en motiu del Dia Internacional de la Llengua Materna, que se celebra el dia 21 de febrer. Aquest any, l'exposició inclou quatre plafons elaborats per l'Escola Vista Alegre, l'Institut Escola Mar Mediterrània, l'Escola Maria Mercè Marçal i l'Escola Josep Manuel Peramàs, sobre les llengües que es parlen a cada centre educatiu.

Per visites escolars lliures i guiades contacteu amb convivencia@ajmataro.cat, indicant l’assumpte: visita exposició "Les llengües dels catalans. Les llengües de Mataró".

Elaborada pel Grup d'Estudis de Llengües Amenaçades de la Universitat de Barcelona.

Organitzen: Moviment Educatiu del Maresme de Mataró, Servei Educatiu de Mataró del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya – Pla Educatiu d’Entorn, Biblioteques de Mataró i Ajuntament de Mataró
Exposició
Les llengües dels catalans. Les llengües de Mataró
Biblioteca Pompeu Fabra
Del 10 al 28 de febrer