Carnestoltes

Inscripcions a la Rua de Carnestoltes

Rua de Carnestoltes Sergio Ruiz ©

L’esperit d’en Pellofa XLII convida tothom a participar a la Rua de Carnestoltes 2020 que se celebrarà el 22 de febrer. Les inscripcions a ja estan obertes i es poden fer fins al dilluns 10 de febrer al Portal de Tràmits de l’Ajuntament de Mataró*. Hi haurà premis en la categoria de Comparses Familiars (de 3 a 10 persones) i de Comparses Grans (més de 10 persones). Totes les comparses obtindran un reconeixement per la seva participació. La Rua sortirà a les 18 h del Nou Parc Central i baixarà per La Riera fins a la plaça de Santa Anna, on enllaçarà amb el Ball de Nit.

* Si no podeu realitzar el tràmit per Internet, us podeu adreçar a qualsevol Oficina d’Atenció a la Ciutadania o trucar al 010 (o 807 11 70 10, si es truca des de fora de Mataró. Servei gratuït)

 

CALENDARI

- Límit d’inscripció: dilluns 10 de febrer.

- Reunió d’organització: dimarts 18 de febrer a les 19.30 h.

- Rua (concentració de comparses): dissabte 22 de febrer a les 17 h, al recinte firal del Nou Parc Central.

 

PREMIS

Categoria de Comparses Grans (més de 10 membres):

- Primer Premi a la millor Comparsa Gran: 500 €

- Segon Premi a la millor Comparsa Gran: 300 €

- Premi Especial del Jurat per a Comparses Grans: 200 €

Categoria de Comparses Familiars (entre 3 i 10 membres)

- Premi a la millor Comparsa Familiar: 200 €

 

CARACTERÍSTIQUES

- Recorregut. Nou Parc Central – Plaça d’Espanya – La Riera – Plaça de Santa Anna

- Jurat. Cada Comparsa Gran haurà de designar una persona per al jurat. La deliberació serà mitjançant una graella de puntuació i el resultat serà matemàtic. El jurat exercirà de 17 a 20.30 h, des del balcó de l’Ajuntament, amb elements de disfressa facilitats per l’organització per camuflar la seva identitat.

- Reconeixements. Totes les comparses participants seran obsequiades amb un obsequi relacionat amb el Carnestoltes de Mataró, com a reconeixement a la seva participació a la Rua.

- Música. Les comparses aniran acompanyades de música. Totes les comparses que duguin grups de música en directe tindran puntuació addicional. Les comparses que no puguin dur música en directe, ho hauran de comunicar a la inscripció i l’organització els facilitarà un sistema de so perquè puguin desfilar amb música. Si hi ha més comparses que equips de so disponibles, els equips es compartiran cada dues comparses, per ordre de menys a més nombrosa.

 

Organitzen: Comissió de Carnestoltes i Direcció de Cultura de l'Ajuntament de Mataró
Carnestoltes
Inscripcions a la Rua de Carnestoltes
Ajuntament de Mataró
Fins al 10 de febrer

Públic familiar