Inauguració d'exposició i conferència

Fonts del Montseny

Font dels Cims (Montseny)

"Fonts del Montseny" és un projecte del fotògraf bredenc Adrià Corella, juntament amb l’estudiós del Montseny Òscar Farrerons i la col·laboració del Museu Etnològic del Montseny La Gabella (MEMGA). Els autors explicaran el projecte en una conferència, després de la inauguració de l'exposició.

La mostra està formada per 25 fotografies de diverses fonts existents a diferents punts del massís, així com 15 plafons explicatius i un dossier on es recull la tasca de recerca feta en el marc d’aquesta iniciativa.

Consulteu els actes relacionats: dues conferències (el dia 20 de febrer sobre les Fonts del Montseny i el dia 27 de febrer sobre les Fonts de la Serralada Litoral) i una activitat familiar per al Dia Mundial de l'Aigua (22 de març). També s’organitzaran visites dinamitzades de l’exposició per a escolars i públic en general a demanda. Les visites dinamitzades i l'activitat familiar requereixen d'inscripció prèvia al telèfon 93 741 29 30 (horari d'inscripcions: de dilluns a divendres de 9 a 14 h).

Organitza: Direcció de Cultura de l'Ajuntament de Mataró
Inauguració d'exposició i conferència
Fonts del Montseny
Dijous 20 de febrer de 2020
18.30 h
Can Boet. Centre de patrimoni arqueològic i natural (CPAN)
Entrada lliure